top of page


2B Bio Peeling


Voor wie?
De 2B Bio Peeling gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde schoonheidssalons.

De Bio Peeling richt zich op pure huidverbetering.

Effectief bij:

  • Anti-veroudering

  • Anti rimpel behandeling

  • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid

  • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker

  • Grove poriën

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Vette, glimmende huid

  • Littekens


Wat is Bio Peeling?

2B Bio Peeling is een kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.

Deze Bio Peeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Bio Peeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingredienten van de Bio Peeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden.


Welk resultaat kunt u verwachten?


De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look. Het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.


Advies:


Als oppepper voor de huid iedere 4 a 6 weken. Bij een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een bruiloft, plan dan de Bio Peeling zo ongeveer 10 dagen voor de belangrijke datum.

Voor een geweldig resultaat, raden wij u aan om een kuur te volgen. Deze kuur bestaat uit 4 behandelingen in 1 maand.

Let op: Bij het geven van de peeling streven wij naar perfectie. Wanneer u een kuur afspreekt, raden wij u aan om de producten zoals de reiniging, het serum en de creme thuis te gebruiken.


Prijs losse behandeling      :        € 75,00

Prijs kuur 4 behandelingen:        € 259,00 

bottom of page